Сорбиновая кислота. Сорбиновая кислота представляет собой мелкие кристаллы без цвета и запаха, очень незначительно растворимые в воде, вещество нетоксично и не является канцерогеном. Используется в качестве пищевого консерванта, имеющего широкий спектр действия (calorizator). Основное свойство Сорбиновой кислоты – противомикробное, предотвращение развития болезнетворных микроорганизмов и грибов, вызывающих плесень, при этом не изменяя органолептических свойств продуктов и не уничтожая полезные бактерии. Как консервант увеличивает срок хранения пищевых продуктов за счёт угнетения развития дрожжевых клеток. По всем вопросам звоните по номеру, мы рады Вас проконсультировать! Тел.: ***
Сатып алуудан мурун дайыма товарды текшериңиз. Анын иштешин жана сүрөттөмөгө дал келишин текшериңиз.
Мүмкүн болушунча жеке жолугушууда накталай акча менен төлөңүз. Алдын ала төлөмдөр жана белгисиз адамдардын карталарына которуулар менен этият болуңуз.
Жолугушуу үчүн көп адамдар бар коомдук жерлерди тандаңыз. Ээн жана жарыксыз жерлерден алыс болуңуз.
Өтө пайдалуу сунуштардан, алдын ала төлөм талаптарынан же текшерилбеген кызматтар аркылуу акча которуудан сак болуңуз.
Банк карталарынын номерлери, сырсөздөр же SMS коддору сыяктуу жеке маалыматтарды бербеңиз.